Ceylan Yatı, aileler ve küçük gruplar için dizayn edilmiş 3 lüks kabinli teknemiz, deneyimli ve güleryüzlü 3 personeli ile hizmetinizdedir. Ceylan Yatı
3 kabinli Anes gulet, Fethiye çıkışlı Göcek mavi yolculuğu için idealdir. 6 kişilik konaklama, profesyonel mürettebat ve modern donanımlarla unutulmaz bir tekne tatili sunar.
24 Metre 3 kabin guletimiz mavi yolculuk taleblerinizde hizmetinizdedir. 6 kişiye kadar gruplarınızda Bodrum'un muhteşem koylarını gezebilir ve tatiliniz tadını çıkarabilirsiniz.
KAAN BEY Trawler , geniş yaşam alanları ve otel konforunda düzenlenmiş 3 kabiniyle , mavi yolculuk deneyiminde lüks ve konfor arayan misafirlerimiz için idealdir.
1 master, 2 double kabiniyle mavi yolculuk tatil planlarınız için 6 kişiye kadar olan nezih gruplarınızı ağırlama kapasitesine sahip teknemizde, deneyimli ve güler yüzlü 3 mürettebatımız hizmet vermektedir.
Göcek başlangıçlı turlarda 3 kamarası ile hizmet sunan ekonomik, klimalı sınıfta yer alan Seda C guleti mavi turda sakinlik tercih eden yolcularımıza hitap etmektedir.
Bodrum'da 3 kabinli lüks gulet kiralayın: klima, uydu TV, SUP, kano ve tam donanımlı mutfak ile. Aileler ve küçük gruplar için konforlu mavi tur deneyimi.
Ece Mira, 3 kabinli , 6 yolcu kapasitesiyle Göcek ve Fethiye'nin eşsiz koylarında mavi yolculukseverlere tatil planlarında hizmet etmek için özenle tasarlanmıştır.
3 Kabinli, 6 Kişilik Konforlu Mavi Yolculuk Deneyimi; 23 metre uzunluğundaki guletimiz, Fethiye çıkışlı mavi yolculuklar için ideal bir seçenektir. Aile ve arkadaş grupları için özel olarak tasarlanmış bu şık ve konforlu yat.
15 metre uzunluğundaki teknemiz, ekonomik kategori de yatılı 6, günübirlik turlarda da 12 kişiye kadar olan gruplarınıza hizmet vermektedir. Elisa Teknesi
2022 yılında yapılmış, 2024 yılında yenilenmiş olan Cagay Royal guletimiz, 18 metre uzunluğa sahiptir. 3 kabinde 6 yolcuya kadar konaklama imkanı sunmaktadır.